diumenge, 2 de desembre del 2007

Éxit i satisfacció

Amb la ressaca de les grans ocasions cauen aquestes quatre lletres que em queden. Ahir les vaig remenar una i altra vegada, les lletres, vull dir, fins que les vaig esgotar. Perdó... les lletres mai s’esgotaran, no tenen fi; dec ser jo reflexionant des de la imperfecció del que és finit.
Sigui com sigui, ahir va ser una gran jornada de scrabble en la meva llengua. Un èxit de convocatòria i un luxe de participants que van reunir i multiplicar esforços per fer encara més gran aquest malaltís joc de les lletres. Cadascú amb el seu gra de sorra contribuí a consolidar el que és ja un dels grans torneigs del scrabble en català del país: el Scrabble d’Hivern El Prat, enguany en la seva 3ª edició.
Representants de bona part del territori s’arreplegaren al voltant dels taulers per musicar els sacs lletrats que escopien un darrere l’altre els components del seu interior, a mesura que dits indolents però curulls de bones intencions els desplegaven per la gran superfície verdosa. De la Segarra, del Barcelonès, del Baix Llobregat, del Maresme, del Bages, d’ambdós Vallès... i potser me’n deixo algun, es congregaren en una simfonia de notes i acords que assolien diverses tonalitats per venerar la divinitat que els reunia.
Des d’aquí, només felicitar tant els assistents com els organitzadors i, com no, els guanyadors de l’esdeveniment, que en certa manera considero que en som tots una mica. Però els primers són els primers i es mereixen una menció concreta complementada amb la seva imatge.

Per ordre, la Montse Hergueta (3ª), la Carme Esmerats (1ª) i el Daniel Hernàndez (2on)

Ara, només a esperar un altre any per no perdre’m, ni molt menys, el IV Scrabble d’Hivern El Prat. Ja podeu comptar amb mi.

Felicitats!

3 comentaris:

EQMEVD ha dit...

Hi ha lloc també pels passarells?
perquè m'agradaria provar-ho algun dia...

Belart ha dit...

No hi ha passarells. Tothom hi té lloc i se n'aprèn piano piano, com tot.
Hi ha lligues d'scrabble. Dóna't una volta pels enllaços que hi ha en l'apartat "Món Scrabble" de Hatshepsut i veuràs que hi ha món més enllà del real.
A veure si coincidim!

EQMEVD ha dit...

fet