dimarts, 7 d’agost del 2007

ESPAI GRAFF

Feia temps que m’havia proposat la iniciativa que acabo de prendre avui. El grafit és un estil d’art que m’atrau d’allò més, potser perquè està al carrer, en una cantonada, en una paret, en alguna persiana d’aquell comerç... Potser també perquè fuig d’escoles i acadèmies, encara que les influències, com en tot, es fan notar. Per mil raons i per cap, el grafit per mi és un valor que cerco en cada localitat, fent-me’l meu i reproduint-lo, a partir d’ara, en un espai creat expressament: ESPAI GRAFF.

Des d’aquí faig una crida el més sorollosa possible per a totes aquelles persones que estiguin disposades a guiar-me cap al grafit, en una ciutat, en un poble, en un carrer, en una plaça, on sigui. També obro les portes a rebre les vostres captures grafiteres d’arreu del món, que seran publicades amb la localitat on han estat trobades, i amb la referència a l’autor que les envia.

ESPAI GRAFF és, doncs, un lloc per compartir l’art del carrer, tan perseguit com admirat. Un lloc de trobada per als amants de l’esprai en color, creador de formes i denúncies, d’estètiques, d’essències de viure.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

ieepp noi, com va tot?
està molt guai l'espai, però no puc col.laborar, a Pont no tenim graffitis!
Per cert, a vere si renovem, que ja tocaria!

Salut

èlsinor ha dit...

Doncs jo no solc fotografiar-ne gaires, però ja miraré a veure si trobe els originals d'un o dos casos en què sí que ho he fet i te'ls faré arribar, però no promet res :)

Belart ha dit...

Moltes gràcies. Serà tot un plaer penjar-ne algun que no hagi capturat jo mateix.