diumenge, 30 de desembre del 2007

Puzzle

Normalment, quan arriba aquesta alçada de l’any, hom comença a fer-se propòsits la majoria dels quals es poden titllar d’inassolibles. Convindria, en canvi, fer una repassada a les accions, vivències, projectes, promeses, etc, que han nodrit la nostra experiència en aquests darrers dotze mesos.

Mentre vaig escrivint aquests pensaments ja se m’han aparegut en la pantalla de la memòria alguns fets, cabals i banals, que ocorrien en dates pròximes, però ja del tot passades. M’han servit d’alguna cosa? Suposo que sí, encara que n’hi ha que en tinc molts dubtes. No obstant, són les meves peces d’un puzzle que vaig construint i definint, i que acabaré el dia que expiri la darrera gota d’alè.

Demà passat diuen que s’inicia un nou any. Jo seguiré buscant les millors peces per al meu puzzle, algunes me les heu proporcionat vosaltres, altres me les he elaborat jo mateix. No podré evitar que es barregin les males i les bones peces, però això són coses que no tenen cap importància perquè el segell d’allò propi les marcarà i les abraçarà per delimitar-ne la marca d’un ego que, dia a dia, es va formant.

Gràcies a tots pel vostre segell personal que, encara que sigui una mica, ha contaminat el meu per donar una altra passa endavant, inexorable.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon any 2008 !!!

=;)