dilluns, 14 d’abril del 2008

BELL ARGOT

Bon sabor de boca el que m’ha quedat de la jornada d’scrabble de dissabte a l’Ateneu Barcelonès. Aquesta modalitat de competició per equips permet una àmplia participació que es pot resoldre en només sis rondes. Un altre èxit que cal atorgar a la més que experimentada Unió Faristolaire, una excel·lent garantia de satisfactòria organització d’esdeveniments referents al món d’aquest joc en llengua catalana.

El nostre grup BELL ARGOT, anagrama de Llobregat per tal remarcar la nostra procedència, va fer un paper més que digne, tot i que la classificació final per grups ens enfonsés fins a la 10ª posició dels 12 equips participants. El consol ve donat en veure que des del 10è fins el 6è la diferència era només d’un punt (o punt i mig), a més de tenir el 50% dels integrants com a debutants.

La jornada transcorregué entre la germanor dels que sempre ens trobem als mateixos llocs, alguna cara nova, els vells tics dels supersticiosos, els que sempre es concentren al mateix lloc (el bar) instants abans de fer la primera partida, entre salutacions i bons desigs, en mirar els primers emparellaments, uf m’ha tocat jugar contra tal o qual...

Després de tres partides dinàrem al restaurant de l’Ateneu, bona qualitat del menjar i glopades de vi que animaven les converses dels scrabblaires. Els cafès i... sant tornem-hi.

Personalment, la pitjor de les partides fou la de desprès de dinar. Si he fet referència positiva al menjar, el vi és d’aquells que deixa petjada. Entre badalls movia les fitxes al faristol i col·locava alguna paraula al tauler. Només el fet de poder encabir un nònuple em despertà del terrible sopor.

El grup aconseguí fites importants que inflen l’ego de qualsevol. Diguem que tres dels mediàtics van ser derrotats per tres dels bellargotaires anònims. Això no ens ho treu ningú, malgrat la classificació darrera.

Finalment, i per concloure una jornada inoblidable, de les burgeses estances de l’Ateneu passarem a entaular-nos en un bar cèntric per obsequiar les nostres goles de bona cervesa i refrescos, sens dubte, un premi ben merescut que sadollava les ànsies de comentaris dels integrants del BELL ARGOT.

1 comentari:

Puigmalet ha dit...

Quins taulells tan estranys. Imagino que amb els coberts fèieu les lletres (com l'Uri Geller) i amb les setrilleres comptàveu el temps...

Bon anagrama!