I la gran descoberta ha estat una cervesa de la Damm que es diu Inedit. No sabia jo de la seva existència. Diuen, els que en saben, que és una creació exclusiva per treure el concepte de la cervesa com a acompanyament de menjars informals, i aportar-li la categoria de beguda superior de taula. Com no, després he descobert que el mestre Adrià (amb perdó del Santamaria) hi està al darrere. No sé jo si tant, però el cert és que l’he trobada excel·lent, boníssima. En certa manera, m’ha recordat la mítica Cap d’Ona de la qual m’enamorí fa un parell d’anys.
Ai! Això de les cerveses... no pots mantenir la fidelitat amb cap. L’únic que els puc dir és que per molt que intimi amb una, mai deixaré de banda les altres.
Salut!
6 comentaris:
Un dels meus defectes de fàbrica és que no m'agrada la cervesa. Tinc gustos més soviètics en aquest sentit i tiro normalment per vodka, la qual cosa vol dir que quan surto de festa em surt car.
A tot això s'ha de dir que l'ampolla de la foto impressiona. No vull saber pas quan deu costar.
Una salutació!
Una qüestió, promiscu de les birres: és comparable a la gran AK DAMM?
ararat: vaja, això del vodka és per fer-s'ho mirar! Potser si et mires les cerveses amb bons ulls al final hi trobaràs el què.
puigmalet: Crec que és millor que l'AK DAMM. Però no ho sabràs fins que la provis. La pega és que em penso que només està destinada a la restauració, a la taula. Tant de bo m'equivoqui.
Doncs millor que beguis vodka, així els altres tindrem més cervesa per nosaltes. No vull ser groller, però et donaré un consell: fotet un got de vodka a palo seco a veure si tens pebrots, i segur que després preferiràs una bona gerra de cervesa.Camarada més val que te'n fotis una de rossa i deixis els destil.lats en pau.
amb aquesta cervesa deu passar com amb els bons vins...que no hi pots afegir gasosa
:)
encara de vacances?
Publica un comentari a l'entrada