dijous, 10 de gener del 2008

Comença l'espectacle!

I de quina manera!
Dissabte 12 de gener s’inicien dues competicions regulars de scrabble en català al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa de El Prat. Ambdues són lligues, però cadascuna amb les seves pròpies característiques:
1- Lliga CUSCA. Aquesta modalitat reunirà al voltant del tauler a tres o quatre jugadors per tauler que s’enfrontaran entre ells segons sorteig abans de començar a jugar. La tàctica a seguir és fer quants més punts millor; tant és si es guanya la partida o no. Es proclamarà campió de la lliga CUSCA qui al final de temporada tingui una mitjana de punts superior a la resta de jugadors. És una competició oberta i hi pot jugar qui vulgui una, cinc o cent partides, ideal per a l’aprenentatge.
2- Lliga Pota Blava. En aquesta competició es juga un contra un altre i es valorarà sobretot si es guanya la partida. En la primera jornada (i potser la segona) han de quedar definits els jugadors, doncs es tractarà d’una competició tancada en la que tots s’han d’enfrontar contra tots una sola vegada. Al final de temporada els quatre primers jugaran semifinal i final. Els resultats de cada jugador seran vàlids per al BARRUF.

El diccionari arbitral en aquesta primera temporada serà el DOSC amb l’acceptació de totes les variants dialectals. Les convocatòries, en principi, se celebraran tots els dissabtes segons de mes, de 10:00 a 14:00, durant els mesos de gener fins al juny, que es donarà per tancada la temporada.
Ja ho sabeu: si us avorriu, si voleu jugar, aprendre, competir, descobrir un nou món i emmalaltir fins al punt de necessitar dosis periòdiques de scrabble... no podeu faltar a la cita.
Benvinguts!