divendres, 2 de gener del 2009

Tallers d'Scrabble

Sembla que aquest any comença amb un nou projecte des del Club Scrabble El Prat. Ja fa temps que l’activitat scrabblera promoguda des d’aquesta entitat ha crescut molt. Enguany hi ha previstos prop de 300 alumnes de les escoles del municipi del Prat que, durant la primavera, visitaran el club per combinar l’aprenentatge de la llengua i la diversió d’utilitzar-la. El fet lúdic i el didàctic es tornen a aliar per fer-nos més savis i per preparar-nos millor per al futur.

Però la novetat del gener ve en forma de tallers per als més grans, per a adults. Durant els dies 20 i 27 de gener i 3 i 10 de febrer, els membres del club han preparat uns interessants Tallers d’introducció al joc de l’Scrabble en Català, en els quals es donaran les claus per assolir, amb el temps, els nivells de joc propis de l’alta competició. Els alumnes potencials no sortiran sent uns cracks de l’scrabble, però sí que tindran totes les eines i coneixements principals per arribar a ser-ho en poc temps. Això sí, com tot, la pràctica és la millor manera d’arribar a ser un veritable expert, si més no, de poder competir dignament amb els millors referents de l’actual panorama scrabblístic en català.

Tanmateix, els dies 24 i 31 de gener i 7 i 14 de febrer, també estan programats tallers per a l’scrabble en castellà.

Si teniu interès, us pica, no en teniu idea però us ha despertat la curiositat, o bé, voleu veure com som els freaks de l’scrabble, teniu una cita en forma de tallers els 4 dimarts anteriorment citats en català, de 18:00 a 20:00 hores, i els 4 dissabtes en castellà, de 10:30 a 12:30 hores. Jo no hi penso faltar, em veureu cada dimarts per remenar lletres i compartir dues hores amb els que vulgueu apropar-vos al món de l’scrabble.