diumenge, 14 d’abril del 2013

Nit de Rock'n'roll


Aquesta tarda s’ha allargat fins a la mitja nit. No han calgut gaire coses perquè fos una tarda especial; simplement bona companyia, cervesa i bona música. Res més.
Abans de sortir de casa, la Júlia m’ha confessat que li agrada molt portar la “jaqueta roquera”, fins i tot m’ha dit que li agradaria portar cadenes. És evident que es fa gran, i encara no té vuit anys... tot i que he de reconèixer que m’ha omplert d’orgull el seu comentari. Rock and roll... clar que sí.
El cas és que a Molins de Rei avui hi havia una fira de la cervesa artesanal, és a dir, una fira fora del circuit més comercial de la cervesa. No coneixia cap marca de cervesa, tret de Glop i Zulogaarden, aquesta darrera de la pròpia vila. I mentre recorríem les diferents propostes, una banda local apostava per una bateria, un baix i una elèctrica; música, bona música.
I aquella nena que reclamava cadenes per a la seva jaqueta de cuir, envoltada d’amigues, pujava a l’escenari amb els músics i trencava a ballar amb total desinhibició. I son pare, entre glop i glop de cervesa, eixugant-se la bava tan bon punt veia com la seva filla entomava una guitarra imaginària i la tocava amb energia roquera, contagiada per l’emoció de viure en directe un dels seus primers concerts. Chapeau!